Protestë e fuqishme edhe në Kukës kundër ndërtimit të hidrocentraleve në Lusën

Rilindja po koncensione të pastudiuara për ndërtim hidrocentralesh në të gjithë vendin të cilët po shkattërojnë natyrën shqiptare dhe po shpërglulin banorët nga vendlindja duke qenë se e kanë të pamundur te jeotjnë më aty pas projketeve që nuk iua mundësojnë dot jetesën aty ku kanë lindur dhe janë rritur.
Pikërisht sot në Kukës ka pasur një protestë të fuqishme të banorëve të fshatit Lusën, të cilët kanë dalë kundër ndërtimit të disa hidrocentraleve në fshatin e tyre. Gjithë banorët e fshatit Lusën janë mbledhur sot ora 11:00 kundër këtij projeketi shkatërrues i cili do largojë të gjithë Lusjanët nga ky fshat.

Lusen