Berisha: Ka disqe me përgjime ku Rama bisedon me persona të botës së krimit

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka folur për “dosjen 339”, gjatë një interviste për emisionin “Target” në AlMaKos TV u shpreh se, ka disqe me përgjime të vetë kryeministrit Rama me persona të botës së krimit.
“Rezulton se në Lezhë, Durrës, Peshkopi, Elbasan, rezultatin e zgjedhjeve e përcaktuan bandat më barbare të Ballkanit dhe Europës që kishin laboratorë të mëdha droge, pasuri përrallore. Thuhet se janë disqe të pazbardhura nga biseda edhe vetë Edi Rama”, tha Berisha.
“Në këto kushte beteja e opozitës për votën e lirë është për jetë a vdekje”, theksoi Berisha.
Partinë Socialiste, ish-kryeministri e quajti një trashëgimi terroriste të Partisë së Punës: “Ekziston një parti me trashëgimi terroriste që s’u shkri për tu ndërtuar nga Partia e Punës, por vetëm ndërroi emrin”.

avdyli dako