Dialog me Ramën? Ish-Presidenti: Nuk mund të negociohet me pengmarrësin…

Ish-Presidenti Bujar Nishani, aktualisht kryetari i Këshillit Kombëtar të PD-së, përmes një postimi në rrjet shkruan se populli opozitar nuk mund të negociojë me kapon e një bande që ka marrë peng Shqipërinë.
“Populli opozitar, shumicë absolute sot e shqiptarëve, nuk mund të negocioj me kapon e bandës që ka marrë peng sot Shqipërinë, ka marrë peng Parlamentin, ka marrë peng institucionet, ka marrë peng drejtësinë, ka marrë peng ekonominë, ka marrë peng jetën e familjeve, ka marrë peng shpresën për të ecur përpara”, shkruan Nishani.
Postimi i Bujar Nishanit
Bota e qytetëruar dhe demokratike ka një KOD të hekurt dhe të suksesëshëm.
Nuk negocion me pengmarrësit.
Populli opozitar, shumicë absolute sot e shqiptarëve, nuk mund të negocioj me kapon e bandës që ka marrë peng sot Shqipërinë, ka marrë peng Parlamentin, ka marrë peng institucionet, ka marrë peng drejtësinë, ka marrë peng ekonominë, ka marrë peng jetën e familjeve, ka marrë peng shpresën për të ecur përpara.
Banda e tij sot janë vrasësit serial, trafikantë ndërkombëtarë droge, përdhunues të vajzave të pambrojtura, gjobvënës të çdo qytetari hallexhi.
Dallga popullore nuk ka kthim pas!

protest 1