Rama tmerrohet nga protesta, urdhëron kreun e policisë të ngrejë postblloqe për të penguar protestuesit

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar mesazhin e një oficeri policie, sipas të cilit, drejtori i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu ka urdhëruar ngritjen e postblloqeve për të penguar ardhjen e protestuesve në Tiranë.
Berisha shkruan në jnjë postim në Facebook se, badiguardi Eskobarit, narkodrejtori i përgjithshëm Geron Veliu urdhëron postblloqe dhe pengesa në mbarë vendin për të ardhur në Tiranë.
Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha
Kakistokracia po ngordh nga frika!
Badiguardi Eskobarit, narkodrejtori i pergjithshem Geron Veliu urdheron postblloqe dhe pengesa ne mbare vendin per te ardhur ne Tirane.
Lexoni mesazhin e oficerit dixhital mbi urdherin e badiguardit te Balilit. sb
Mirembrema Doktor. Sipas nje urdheri te Drejtorit te Pergjithshem te Policise date 3 mars 2019 nga ora 12 e dates 4 mars e ne vazhdim nga te gjitha Komisariatet e Policise do te ngrihen postoblloqe per te penguar ardhjen e protestuesve ne Tirane.