Agron Duka dhe Nard Ndoka firmosin djegien e mandatit të deputetit

Kreu i Partisë Demokristiane Nard Ndoka dhe kreu i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka kanë firmosur dorëheqjën nga mandati i deputetit. Agron Duka ka firmosur dorëheqjen ditën e djeshme. Ndërkohë kryedemokristiani Ndoka i cili ndodhej jashtë vendit, ka firmosur sot dorëheqjen nga mandati i deputetit.