Kandidatja refuzon KQZ-në për të zënë vendin e Berishës: Më vjen keq, por nuk e zëvendësoj dot!

Djegia e mandateve nga ana e deputetëve të opozitës, ka bërë që Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të nisë procedurat e tij, për zëvendësimin e tyre.
KQZ ka ftuar kandidaten Ina Haxhija për të zëvendësuar ish-Kryeministrin Sali Berisha, por në një shkrim të shkurtër në Facebook, ajo përgjigjet:
‘Më vjen keq, por nuk e zëvendësoj dot’.
Kuvendi ka shpallur zyrtarisht vakancat në parlament, dhe KQZ tanimë pritet t’ju kaloje mandatet pasuesve në listën e opozitës.

48413118 2133292986723078 1058315199120932864 o

auto 22e8f6e1 837e 4dd8 936b 3db6f2d73c9d e15513612208061551362567