Ballina Aktualitet Policia ndalon gazetarë e kameramanë, nuk lejon transmetuesit e televizioneve

Policia ndalon gazetarë e kameramanë, nuk lejon transmetuesit e televizioneve

Policia e Shtetit nuk lejon transmetuesit e televizioneve të vendosen pranë Piramidës, për të pasqyruar protestën e opozitës.
Është hera e parë që Policia ndalon mediat të transmetojnë një protestë për të qenë transparentë me publikun
Ora News ka kontaktuar me drejtuesit e policisë dhe kanë deklaruar se nuk do lejohet asnjë media në drejtim të Kryeministrisë.

Exit mobile version