Policia çan gardhin, Garda hedh objekte shpërthyese nga tarraca e kryeministrisë

‘Policia hedh objekte shpërthyese nga tarraca e Kryeministrisë në Tiranë më 16 shkurt 2019 ndërsa në autoparlant bëhet thirrje për mosushtrim dhune’ shkruan agjencia Birn.
Një bombë lotsjellëse shpërndau përkohësisht protestuesit e opozitës të grumbulluar para Kryeministrisë në Tiranë më 16 shkurt 2019.
Policia nuk ka bërë asnjë rezistencë ndaj dhjetëra protestuesve që kanë shpërthyer gardhin dhe kanë tentuar të hyjnë drejtë derës qendrore të kryeministrisë. Të njëjtën gjë ka bërë edhe herën e parë dhe po bën edhe tani.

auto 52372936 1215182945301094 2541705501960306688 o1550316945