Përballja e së shtunës, Basha thirrje nga Parlamenti: Rrëzojmë kalbësirën!

Kryetari i PD,Lulzim Basha e ka bërë të qartë sot në Kuvend se cila është zgjidhja politike që afron opozita për të zgjidhur krizën e gjithanshme që po përjeton vendi.
“Zgjidhja e vetem politike për të shmangur krizën totale është ajo e një qeverie tranzitore me një kryeministër të pakapur nga krimi dhe zgjedhje të parakohshme. Ne i kemi bërë të gjitha përpjeket për t’i zgjidhur problemet në mënyrë institucionale dhe ligjore, që kriza të mos shkonte në rrugë pa kthim, se nuk duhet që një familjar të vrasë veten në burg për faturën e papagur të energjisë, kurse ata që kapen duke vjedhur miliona të mos pësojnë asgjë…”