Protesta në Himarë, banorët paralajmërojnë Ramën

Edi Rama larg duart nga pronat e himariotëve, larg duart nga bregdeti.
Këto ishin mesazhet që u përcollën në protestën e organizuar nga banorët e Himarës kundër Ramës dhe qeverisë së tij, që sipas qytetarëve po i grabit tokat.
Protesta në Himarë është në vazhdën e protestave që po mbahen në të gjithë vendin kundër qeverisë, pavarësisht se problemet mund të jenë të ndryshme.
Opozita ka thirrur një protest mbarëpopullore më 16 shkurt, ndërsa drejtues të saj kanë deklaruar se është koha që qytetarët të marrin në duart e tyre fatet e vendit dhe të ardhmen.

himare1

himare3

himare4