Rama gënjeu live shqiptarët! Abi Bank nuk kontrollohet nga amerikanët

Debatet ishin të ashpra ditën e sotme në sallën e parlamentit të Shqipërisë. Debatet ishin mes ish-kryeministrit Sali Berisha dhe kryeministrit Edi Rama.
Ish-kryeministri Sali Berisha akuzoi Ramën se ai qëndron pas Abi Bank përmes bashkëshortes së tij Linda.
Por kryeministri i mohoi akuzat dhe deklaroi se kjo bankë është një investim amerikan.
Po nga një vëzhgim që Lapsi bëri në internet, rezulton se Abi Bank nuk kontrollohet nga asnjë autoritet qendror amerikan.
Ky biznes nuk figuron në listën e bankave amerikane dhe as në listën e degëve të bankave amerikane.
Të paktën sipas dy uebeve online të cilat mund t’i vizitoni vetë në linqet më poshtë.

ww