Basha takohet me banorët që iu dogjën shtëpitë nga energjia elektrike në Bathore

Kryetari i opozitës, Lulzim Basha ka nisur në këto momente një takim me banorët e Bathores, të cilëve iu janë djegur shtëpitë nga energjia elektrike dhe nuk janë kompensuar. 17 familjeve iu dogjën banesat para disa viteve.
Basha ka vijuar me turin e takimeve me qytetarët, të cilët i fton të bëhen pjesë e protestës së paralajmëruar për tu mbajtur më 16 shkurt.
Gjatë takimit të tij me qytetarë të Kamzës, Basha paralajmëroi se tashmë fjala është e qytetarëve, pasi sipas tij çdo zgjidhje tjetër politike është ezauruar.

b1 1