“Lleshaj të japë llogari, nuk i çuam ftesë dasme”!

Deputeti Luçiano Boçi gjatë fjalës së tij në mbledhjen e Komisionit të Medias dhe Edukimit i bëri thirrje ministrit të Brendshëm Sandër Lleshaj të linte axhendën e sotme dhe të shkonte të jepte llogari se pse studentët në Universitetin Juridik janë nxjerrë me dhunë nga godina.
Përmes ironisë, Boçi tha se Lleshaj mund ta ketë parë si ftesë dasme, ftesën për të marrë pjesë në komision. Kujtojmë që në komision mungonin edhe deputetët e mazhorancës.
Edhe deputeti demokrat, Luçiano Boçi gjatë fjalës së tij në mbledhjen e Komisionit të Medias dhe Edukimit i bëri thirrje ministrit të Brendshëm Sandër Lleshaj të linte axhendën e sotme dhe të shkonte të jepte llogari se pse studentët në Universitetin Juridik janë nxjerrë me dhunë nga godina.
Përmes ironisë, Boçi tha se Lleshaj mund ta ketë parë si ftesë dasme, ftesën për të marrë pjesë në komision. Kujtojmë që në komision mungonin edhe deputetët e mazhorancës.