Kapitullimi i Ramës, si Merkel injoroi vizitën e tij në Berlin, Bundestagu e refuzoi

Ndërsa laku po i ngushtohet Ramës gjithnjë dhe më shumë, ajo që duket gjithnjë dhe më e qartë se ai është i kapitulluar dhe i izoluar nga kancelaritë perëndimore.
Ish-kryeministri Sali Berisha ka zbuluar sërish disa zhvillime të reja nga ajo që po ndodh në prapaskenën e displomacisë shqiptare.
Zhvillimi më i fundit, dështimi i udhëtimit të kreut të qeverisë Edi Rama në Berlin, mospërfillja ndaj tij nga zyrtarët më të lartë të Gjermanisë.
Në një mesazh në Fb, Berisha tregon:
“Të dashur miq, Kallam Dështaku javën e kaluar i vuri kyçin parlamentit, Kryeministrisë dhe sarajeve të Surrelit. Ai vrapoi në Berlin në pretekstin e një ekspozite zhgarravinash, të denja për një adoleshent të droguar.
Sugari Fuga dhe Sugar Cakaj kishin njoftuar konfidentët për takime në nivelet më të larta në Kancelari, Bundestag dhe Ministri të Jashtme. Por, asnjë nga këto takime nuk u realizua.
Në Berlin flitet gjërësisht se është një patologjik. Ai u kthye ashtu siç shkoi, pa asnjë takim të paralajmëruar,” përfundon ish-kryeministri Sali Berisha.