Ballina Aktualitet Aktivistja e FRESSH-it flet në emër të studentëve, kërkon ndërprerjen e protestës!

Aktivistja e FRESSH-it flet në emër të studentëve, kërkon ndërprerjen e protestës!

Gjatë paradites së sotme, në Fakultetin Juridik ka ndodhur një përplasje mes një grup studentësh të ngujuar që kanë bojkotuar mësimin dhe një grup tjetër që kërkojnë rinisjen e mësimi.
Mes studentëve që kërkonin rinisjen e mësimit ishte dhe Sara Shameti, një ndër aktivistet e grupit rinor të Partisë Socialiste, FRESSH. Ajo ka dhënë intervista për televizionet duke folur në emër të studentëve se kërkojnë rinisjen e mësimit.
Madje një stdunet ka denoncuar se Sara Shameti ka filluar të paguaje studentët e Fakultetiti Juridikut për të dalë kundra peticionit që po firmoset për abrogimin e Ligjit për Arsimin e Lartë.

Exit mobile version