Vendim skandaloz/ Veliaj jep leje për pallat mbi rrugën, banorët në revoltë (Foto)

Nuk kanë të sosur skandalet e Lali Erit! Pak metra larg nga Ministria e Drejtësisë, në rrugën “Dervish Hatixhe”, një pallat po ndërtohet në shkelje të çdo norme dhe parimi urbanistik duke bllokuar hyrjen dhe pamjen e banorëve ekzistues.
Fotoja e parë, e vitit 2016, tregon gjendjen para ndërtimit. Rruga ka ekzistuar që në vitin 1958, kur janë ndërtuar pallatet e zonës.
Banorët shprehen të shqetësuar se po iu bllokohet rruga e hyrjes në banesë dhe ndërtimi po ndodh pak centimetra larg dritareve të shtëpive të tyre.
Megjithëse ky pallat konsiderohet pa leje nga inspektoriati, pas ankesës së banorëve, dhe në shkelje të rregulla të zhvillimit, ndërtuesi vazhdon të ndërtojë pa problem edhe sot.
/Boldnews

25479DBB 8794 4D59 9D56 E038EBA086B5

78743420 2946 4686 8D3A EC8A4F872FAD

8D6D2F4B 7FFB 4AAA 9128 A6A75CEDD6F0 2941C6BA DE1C 4C3B 852C 80CBAE47C15C 1

2941C6BA DE1C 4C3B 852C 80CBAE47C15C

EE47C7C0 ADF4 4A04 B2D7 582EFAC23FE6