Katër vendimet e para të Kryesisë së re të PD, protestat dhe një thirrje ish-drejtuesve nga ‘91

Partia Demokratike ka mbledhur Kryesinë e re të saj, ndërkohë që janë marrë edhe disa vendime të rëndësishme.
Bëhet e ditur se para protestës së madhe të datës 16 shkurt, do të ketë disa tubime dhe manifestime nëpër qytete të ndryshme të vendit.
4 vendimet e Kryesisë
Mobilizimi për protestat
Nga data 4 shkurt protestë në gjithë Shqipërinë me kalendar.
Në datën 16 shkurt protestë kombëtare në Tiranë.
Krijimi i bordeve këshillore pranë degëve të Partisë, sipas statutit me personalitete të fushave.
Ngrihet pranë PDSH: Berthama e Digjitalizimit. Zëdhënësja e Partisë, Ina Zhupa emërohet edhe Koodinatore Kombëtare e Digjitalizimit.
Evidentimi dhe thirrja e gjithë ish-fuksionarëve dhe ish-drejtuesve të PD që nga viti 1991 e këtej, sipas degëve.