Ballina Aktualitet Foto shokuese! Ja si transportohen të sëmurët në Spitalin “Nënë Tereza”!

Foto shokuese! Ja si transportohen të sëmurët në Spitalin “Nënë Tereza”!

Qytetarët shkojmë për t’u shëruar në spitale, por sëmuret akoma më shumë.
Deputetia e Partisë Demokratike Albana Vokshi ka publikuar disa foto skandaloze se si transportohen pacientët në spitalin ‘Nënë Tereza’ në Tiranë, në mes të shiut.
Kjo tregon kushtet skandaloze dhe indiferencën që tregohet nga qytetarëve nëpër spitalet tona.
Rama ka prej pesë vitesh që thotë shëndetësi falas, por nuk ka akoma as kushte më minimale.
Postimi i deputetes Vokshi
SHËNDETËSIA FALAS???
Transport i pacientit mes shiut, nga urgjenca për te 6 katëshi.
S’bëhet fjalë për ndërtim infrastrukture përkatëse mbrojtëse, por as për minimumin… një mjet mbrojtës nga shiu…
Sepse paratë e shëndetit të qytetarëve shkojnë për koncesionet abuzive të check up, sterilizimit, dializës dhe laboratorëve.

Exit mobile version