Basha me kryesinë, gati vendimi për protestat e mëdha popullore për rrëzimin e Ramës

Duket se PD është në prag të marrjes së vendimeve të rënëdishme politike që lidhen me fillimin e aksionit të madh politik të udhëheqjes së protestave popullore për rrëzimin e qeverisë Rama.
Partia Demokratike do të mbledhë në orën 16 të pasdites së sotme grupin parlamentar dhe aleatët për të diskutuar mbi qëndrimin që do të mbahet në seancën e sotme plenare por edhe aksionin opozitar.
Ndërkohë në orën 18:30 do të mblidhet Kryesia e re e dalë nga zgjedhjet e të shtunës në Këshillin Kombëtar, e cila do të përcaktojë axhendën e protestave të opozitës.

Basha Keshilli Kombetar 2