Anormal dhe i çakërdisur!

Kryeministri Rama e ka humbur toruan dhe poston vazhdimisht foto dhe statuse në profilin e tij në Facebook dhe Instagram për të tërhequr vëmendjen e opinionit publik në këtë krizë ta madhe ekopnomike dhe politike. Nga numri i madh i fotove që tregojnë gjendjen jo të mirë mendore të kreut të qeverisë shqiptare Edi Rama, ish Kryemnistri Berisha ka zjedhur të publikojë në faqen e tij në Facebook një foto të kreut të qeverisë me mbishkrimin.
Anormal dhe i çakërdisur!

rama 1