Kush është pedagogia që është dërguar nga Rama për përçarë protestën e Ekonomikut

Studentët e Ekonomikut kanë bërë mbledhje sot për ecurinë e protestës. Ndërsa studentët po zhvillonin mbledhjen aty është shfaqur edhe pedagogia Mimoza Manxhari.
Ajo është dërguar me urdhër nga qeveria për t’u mbushur mendjen studentëve që të tërhiqen nga protesta, por ata nuk kanë rënë pre e asaj madje kanë filluar edhe ta gozhdojnë.
Studentët kanë debatuar ashpër me të në ambientet e Fakultetit dhe e kanë përzënë.
Rama ka urdhëruar sot të gjithë aparatin e tij dhe freshistët që të bëjnë të paumnurën për të nxjerrë studentët nga ngujimi. Megjithatë, studentët vijiojnë të bojkotojnë mësimin dhe të ngujohen në fakultetet derisa të zgjidhen 8 kërkesat e tyre nga qeveria.

 

auto 50607275 293086094685274 4933596213854339072 n1547841864