Autonomia e Universitetit po kapet nga Rama, pedagogët e Filologjikut të hënën në grevë me studentët

Nga e hëna pedagogë dhe studentë në disa fakultete të vendit do të nisin grevën e urisë. Ky ështe vendimi që është marrë opera pak minutash nga studentët dhe pedagogët e Fakultetit Histori Filologji, dhe e njëjta rrugë pritet që të ndërmerret dhe nga Fakulteti Juridik.
Greva do të jetë fillimisht një ditore, dhe më pas pritet që të diskutohen hapat e tjerë.
Sipas pedagogëve autonomia e universitetit po kapet nga Rama, gjë që nuk është parë në asnjë vend të botës.
Ata Kërkojnë rrezimin e Ligjit për Arsimin e Lartë.
Sipas pedagogëve, autonomia e Universitetit po kapet nga Rama, gjë që nuk është parë në asnjë vend të botës.

ssss