Vrenozi: Rrota e Ka…driut u vetshpall edhe ministër, shpalle veten edhe trainer i Juventus

Në një video të shkurtër në Facebook, Ilir Vrenozi, opozitari i Ramës në rrjetet sociale ka goditur përmes një reagimi të shkurtër në drejtim të vetshpalljes së Ramës, ministër të Jashtëm. Vrenozi e quan Ramën, “Rrota e Ka…driut” që sipas tij është çmendur totalisht. “Lidheni këtë mo lidheni se u çmend”, thotë Vrenozi.
Njeriu i postimeve komike ndaj Ramës i sygjeron kreut të qeverisë që tani që e shpalli veten edhe ministër të Jashtëm, ta shpallë veten edhe trainer të Juvenusit si dhe trainer të Italisë nëse mundet.
“Po ti nje copè piktor je o rrotë Ka … driu
Merr vesh ti nga fusha e diplomacise o , ti vetem barcoleta di te tregosh ..
Me atlete do vishesh si Minister i jashtem o , bobo çna gjeti me kete copen e Ka… driut …
Skemi pare gje akoma jooooo
Edi Rama e ka emëruar veten ministër të Jashtëm, o Zot o Zot…”, shkruan Vrenozi në Facebook.

https://www.facebook.com/ub3rc04st/videos/314111242542400/