“No more fake-state”, përgjigja e ashpër e Presidentit për Ramën

Kreu i shtetit ka reaguar përmes një përgjigje të ashpër pasi Rama është vetshpallur si ministër Jashëtm dhe akuzave që ka adresuar në drejtim të tij, kreu qeverisë. Presidenti ka huazuar një nga shprehjet që Presidenti amerikan Trump përdor më shpesh në deklaratat e tij publike. “No more fake-state” i drejtohet Meta – Ramës duke i bërë të qartë se nuk do t’i hapë rrugën për të pasur një shtet të rremë dhe farsë.
Rama Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta i ka dhënë përgjigje akuzave të Edi Ramës.Me një status në Facebook, Presidenti Meta shkruan se është në krye të punës.
Shënimi i presidenti Ilir Meta në Facebook:
Presidenti në krye të punës. Për Presidentin e para është Kushtetuta dhe sundimi i ligjit.
NO MORE FAKE STATE ( Jo më shtet të rremë) Shqipëria e para!