Puka e izoluar nga bora, 8 borëpastruese zhduken nga bashkia!

Në një kohë kur pjesa veriore dhe juglindore e vendit po përballet me temperatura të ulta dhe reshje dëbore, ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, cili denoncon zhdukjen e 8 borëpastruesev e në bashkinë e Pukës. Sipas qytetarit dixhital, këto borëpastruese ishin dhuruar 2 vite më parë.
Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha
Zhduken 8 borepastruese ne bashkine e Pukes.
Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital. sb
Persh Doktor kjo eshte borepastruesja e qytetit Pukes e vetme qe pastron rruget private por, qe krenohet bashkia me te 8 borepastrueset e dhuruara dy vjet me pare nuk dihe se ku janë.

2 13