Ballina Editorial Edi Rama, ky shpifurinë dhe i lajthitur…

Edi Rama, ky shpifurinë dhe i lajthitur…

Nga Petrit Vasili

(Dje dhe sot për Metën dhe Nishanin)
Që Edi Rama kur flet përveç se bën pis, por edhe qelb erë tërë mjedisin e logjikës këtë e dinë të gjithë.
Padija dhe shkollëpakësia e tij kutërbon.
Por shumë më të qarta janë fjalët se komentet.
Ky shpifurinë logjike kryeministër në maj të 2018 pra 7 muaj më parë lexoni çfarë thoshte për Ilir Metën President:
‘Ajo që unë vlerësoj është pozicioni që ai mban.
Nëse nuk do ishte Meta, por një person që s’do kishte bagazh nga e shkuara do ishte shumë keq.
Është presidenti më i mirë që kemi pasur’- u shpreh Rama në AbcNews.
Ndërsa po ky shpifurinë logjike kryeministër që i hoqi edhe portretin ja çfarë thotë sot për Bujar Nishanin:
‘Nishani meriton sot respekt për shkak të Metës se pavarësisht se u bë qesharak, ishte partiak, s’ka arritur aty ku ka arritur Meta që ka sfiduar rendin kushtetues’, tha Rama.
Rrijini larg këtij të marri që s’di ç’flet, mos e afroni që të mos vini ere edhe ju vetë!

Exit mobile version