Universiteti Bujqësor bojkotim total të mësimit dhe ngujim në Fakultet

Pas studentëve të Ekonomikut dhe Juridikut edhe studentët e Universitetit Bujqësor të Tiranës kanë vendosur gjithashtu bojkot te mësimit dhe ngujim në fakultet.
Njoftimi i studentëve të UBT në rrjetet sociale
UBT unanimisht vendos bojkotin total të mësimit! Dhuna ndaj studentëve nuk do të tolerohet! Studentët e UBT Bojkotojnë! Të gjitha klasat janë bosh dhe kështu do të jenë derisa të plotësohen kërkesat.
Dhuna ndaj studentëve ka shënuar gjithmonë fundin e qeverive!
#UraganiUBT

2 12

3 8

4 8

5 6