Shtetrrethim në Fakultetete me urdhër të Ramës! (Foto)

Kryeministri Edi Rama i trembur deri në palcë nga protesta e studentëve që është shtrirë në të gjitha unversitetin e vendit ka urdhëruar policinë e shtetit që të rrethojë godinat e fakulteteve.
Gjatë ditës së stome janë shënuar përplasje të ashpra në mes të rinjëve studentë dhe policisë në fakultetin jurdik dhe në fakultetin ekonomik.
Duket se ai po përdor të gjithë levat që të shuajë levizjen studentere. Edhe duke shkelur me të dyja duart ligjin për autonominë e Universiteteve por edhe ligjin për policinë e Shtetit që e ndalon prezencen e forcave të rendit në ambjentete ku zhvillohet mësimi dhe jepet dije.
Ndërkohë që me dhjetra studentë e kaluan natën të mbyllur në sallat e mesimit ne Tiranë.
Bojkoti kombëtar i mësimit vazhdon në të gjithë universitetet e vendit deri në realizimin e të gjitha kërkesave të studentëve nga qeveria.

auto polcia makinat1547199594

policia 21547194433 1

dhuna