Grabitet depoja e armëve në Pashaliman!

Një ngjarje e rëndë dhe e paprecedentë ka ndodhur. Depoja e armëve në Pashaliman është grabitur.
Siç bëhet e ditur në këtë bazë ushtarake janë vjedhur armë të llojeve të ndryshme.
Ngjarja e rëndë ka ndodhur gjatë natës dhe janë vjedhur 3 armë automatike.
Mësohet se janë shoqëruar pesë ushtarakë në lidhje me këtë grabitje të paprecedentë në historinë e ushtrisë shqiptare.

Pashaliman

 Pashaliman