Dhunë dhe terror mbi studentët, Rama dërgon policinë në mes të natës në Fakultetin ku ishin gujuar studentët

Forca të shumta policore janë future me forcë në Fakultetin e Ekonomisë pasmesnate dhe kanë dhunuar barbarisht studentët. Studentët shprehen se janë shtyrë dhe janë goditur nga ana e Policisë, edhe pse prania e efektivëve në ambientet universitare është e paligjshme. Policët janë dërguar mne urdhë nga lart për t’i nxjerrë me dhunë studentët nga mabientet e fakultetit.
Gjatë natës tek eknomiku studnetëve që kanë qëndruar në salla u janë fikur dritat dhe ata kanë ndezur qirinj. Fikja ka qenë e urdhëruar pasi godinat e tjera kanë patur ndriçim vetëm ajo ku ishin studentet ishte në errësirë. Kjo në formë presioni që ti detyronin të ndalnin protesten e tyre.
Studentët janë shprehur se nuk do të ndalen. Ata thanë se protesta vazhdon.

Vazhdon dhuna e narkopoliceve ndaj studenteve te ekonomiku! I bej thirrje prinderve te mbrojne femijet e tyre dhe nje paralajmerim per Edvin Kristaq Ramen, nje fije floku po u preke studenteve gjej vrime miu te futesh! sb

Gepostet von Sali Berisha am Freitag, 11. Januar 2019

auto polcia 41547194450

auto policia 31547194464