Studentët e Gjeologji-Minierave thirrje Ramës: “Plotëso Kërkesat! Anulo ligjin”!

Një nga aktivistet e lëvizjes “Për Universitetin”, Mirela Ruko përmes një statusi në facebook-un e saj ka shpërndarë një video të studentëve që protestojnë brenda Fakultetit të Gjeologji-Minierave.
Krahas videos Ruko shkruan se, bojkoti ndaj universiteteve nga ana e studentëve vazhdon i plotë dhe sipas saj thirrjet dhe këngët e protestës nuk kanë të ndalur.
“Plotëso Kërkesat! Anulo ligjin”, shkruan aktivistja.
Statusi i plotë:
Vazhdon bojkoti i plotë i mësimit në Fakultetin e Gjeologji-Minierave. Thirrjet dhe këngët e protestës nuk kanë të ndalur.
Plotëso kërkesat!
Anulo ligjin!

auto Screenshot 31546850364