Blegtori lëshon alarmin SOS! Përgjigja qesharake që merr nga qeveria: ”Prit nga dreka se kemi mbledhje”

Alket Nikolli blegtor në zonën e Golemit ka mbetur i bllokuar në Glinë të Dropullit. Lajmi është bërë i ditur nga deputeti Tritan Shehu, i cili thotë se nuk Nikollit nuk i është dhënë asnjë ndihmë nga ana e prefekturës, ku i është dhënë një përgjigje qesharake: Të presi deri nga dreka se ka mbledhje. Ndërkohë deputeti ka bërë publik dhe numrin e telefonit të Nikollit, dhe apelon për ndihmë të menjëhershme ndaj tij.
Reagimi
Per te kuptuar gravitetin e gjendjes se njerezve e bagetise ne Qarkun e Gjirokastres, si dhe indiferencen e pa aftesine e institucioneve, po bej publik vetem nje fakt te tanishem:
Blegtori Alket Nikolli nga Golemi, aktualisht eshte i bllokuar ne Gline te Dropullit me 400 krere bageti, pa strehe e pa asnje mundesi levizje.
Njoftoi sekretarin e Prefektures per kete urgjence dhe mori nje pergjigje absurde; te prese se nga dreka do te behet nje mbledhje, qe do ta marre ne shqyrtim edhe kete rast. Nr i cel te Alketit eshte 0692265980. Kerkoj te ndihmohet menjehere.

6 2