Studentët e Korçës sfidojnë temperaturat -19 gradë, protestojnë për plotësimin e kërkesave

Studentët në universitetet e vendit kanë vijuar sërish bojkotimin e mësimit për të protestuar.
Në qytetin e Korçës studentët kanë sfiduar tempertaurat deri në -19 gradë dhe kanë bojkotuar mësimin duke protestuar për plotësimin e kërkesave të tyre.
Po ashtu dhe në universitetin e Elbasanit një pjesë e studentëve kanë vendosur që të bojkotojnë mësimin dhe të protestojnë.
Po ashtu ndërmjet studentëve të Elbasanit dhe pedagogëve të departamentit të Letërsisë ka pasur një takim konsultativ. Bëhet e ditur se studentët janë pyetur për mënyrën sesi do të vijojë protesta për shkak të hartimit të një plani nga ana e tyre.

auto korca 11546940597