Protesta studentore merr përmasa të mëdha, ja çfarë do të ndodhë nesër!

Mijëra studentë vazhdojnë protestat e tyre kundër qeverisë së Edi Ramës, me gjithë presionet dhe rrethimin e fakulteteve me forca policore.
Studentët kërkojnë plotësimin e 8 pikave nga ana e qeverisë dhe nuk pranojnë asnjë negociatë.
Por protesta e ditës së sotme ka njohur një zhvillim të ri.
Pasi kanë protestuar tek kryeministria, studentët janë nisur drejt ambasadës së SHBA ku edhe kanë protestuar për disa orë.
Edhe për ditën e nesërme, studentët kanë bërë gati protestën e tyre.
Më poshtë keni programin për ditën e nesërme.

auto d82dd553 c2bb 4f2d 82d2 f8fc31c9fe8c1546961086