Berisha: Rama dhe hajnat e tij e çuan borxhin publik në 83 %

Borxhi publik u rrit nga 62.6 % që ishte në vitin 2013 në 83 % në dhjetor të vitit 2018.
Kështu ka deklaruar ish-Kryeministri Sali Berisha në një reagim në rrjetet sociale.
Z. Berisha bën përgjegjës direkt Kryeministrin Rama dhe njerëzit e tij për këtë rritje të borxhit publik, si dhe ka publikuare edhe një fotomontazh ironik rreth kësaj teme.
Postimi i Berishës
Edvini me hajnat dhe xhahilet e tij rriten borxhin publik nga 62,6% qe ishte ne shtator te vitit 2013 ne 83% ne dhjetor te vitit 2018. sb