Studentët tjetër surprizë Ramës para Kryeministrisë (Foto)

Studentët vijojnë protestën tyre para Kryeministrisë, pas ndërprerjes së përkohshëm për shkak të festave të fundvitit dhe kthimit të tyre në shtëpi.
Ata kanë marshuar nga fakultetet e tyre dhe janë bashkuar para Kryeministrisë kur kërkojnë plotësimin e kërkesave të tyre, mes të cilave; uljen e tarifës së studimit, përmirësimin e kushteve në konvikte apo anulimin e ligjit të arsimit.
Si dje ashtu edhe sot, ata paralajmëruar për surpriza për kryeministrin Edi Rama, ndërsa ësthë zbuluar njëra prej tyre.
Ata kanë ideuar pankarta në formën e paketave, mbi të cilat shkruhet: “Dialogu me KM dëmton rëndë veten & njerëzit rreth teje”.

9d9f25c4 c9bc 4c4a 83c9 32716d05dcfd

50c6a782 2b70 41fa a22e 09d34701df6f