Të dehur dhe pavetëdije, të rinjtë e Londrës përleshen me policinë për Krishtlindje (Foto)

Besimtarët e krishterë në mbarë botën sot kremtojnë ditën e shenjtë të Krishtlindjeve, që shënon datën më të rëndësishme të kalendarit fetar të krishterë.
Ceremonia e celebrimit të Lindjes së birit të Zotit është për të krishterët një moment i veçantë, që shoqërohet me shumë urime për paqe, harmoni dhe dashuri mes njerëzve.
Në këtë ditë drekat familjare dhe shkembimi i dhuratave është një ndër elementët më të bukur.
Por në Britani e Madhe në Blackpool pas mbarimit të festës rrugët janë mbushur me të rinj të cilët ishin të dehur dhe kanë krijuar probleme për policinë.

2 29

3 26

 

4 22

12 7