Bylykbashi: Kryeministri dhe ministrat kanë marrëdhënie të drejtpërdrejtë me kriminelët

Deputeti i PD, Oerd Bylykbashi, ka paratiru në kuvend, projekligjin e propozuar nga PD-ja për vetingun në politikë duke theksuar nevojën e domosdoshme të tij pasi, siç u shpreh ai, Kryeministri dhe ministrat e PS kanë marrëdhënie të drejtpërdrejtë me kriminelët me pasoja të qarta në kurriz të interesit publik.
‘Kjo çështje nuk ka debat, asnjë nga ju s’mund të ngrihet e të thotë është i sajuar dhe po i nxini fytyrën e Shqipërisë.
Po flasim për politikanë, të cilët kanë marrëdhënie të drejtpdrejtë, të lartë, të grupit tuaj parlamentar.
Kryeministri dhe ministrat kanë marrëdhënie të drejtpërdrejtë me kriminelët, të vazhdueshme, konsistente, sistematike, me pasoja të qarta në kurriz të interesit publik.
Kjo është arsyeja me të cilën ne po përpiqemi të mbyllim unazën për të mbrojtur institucionet demokratike të këtij vendi’, tha Bylykbashi.

edi rama damian gjiknuri 11387