Studentët kërkojnë arrestimin e Gjiknurit: Ai është ‘stacioni’ për të gjithë bastardët

Studentët kanë guxuar dhe e kanë ‘arrestuar”, ministrin e Infrastrukturës Damian Gjiknuri.
Një pankartë e tyre sot përpara parlamentit, aty ku kalon dhe gjiknuri, flet qartë:
Në pranga, ai është ‘stacioni’ për të gjithë bastardët.
Në një kohë kur pas zbulimit të kompanisë fantazëm, që ishte gati t’i grabiste 40 milionë eurot e Unazës së Re, askush nuk u ngarkua me përgjegjësi dhe Gjiknuri vetë madje, nuk ia ndjeu vetes as përgjegjësinë morale që e kishte zgjedhur qorrazi, sot, të vetmit që kanë pasur kurajon për t’i treguar vendit përgjegjësit të parë, kanë qënë vetëm të rinjtë e papërlyer.

auto Screenshot 141545302901