Revolta kundër Ramës/ Studentët paralizojnë Tiranën, bllokohen rrugët kryesore

Protesta e studentëve ka hyrë sot në ditën e 15-të. Studentët kanë bllokuar disa prej rrugëve kryesore të Tiranës. Reporterët tanë njoftojnë se janë bllokuar rrugët tek Fakulteti Ekonomik, Unaza e Re, pranë Piramidës, 21 dhjetori, te 9 katëshet si dhe segmente të tjera, ndërkohë që më pas studentët do të bashkohen te Kryeministria. Ndërkohë, edhe tek Kryeministria janë rumbulluar qindra student duke vijuar protestën për plotësimin e 8 kërkesave nga qeveria.

protesta 3