Publikoi megaskandalin e Ramës, kërcënohet me jetë Ylli Rakipi

Drejtuesi i emisionit “Të Paekspozuarit”, Ylli Rakipi ka marrë mesazhe këcënuese për jetën.
Këto kërcënime vijnë menjëherë pas publikimit të aferës korruptive, me tenderin e Unazës së Re dhe personave të cilët qëndrojnë pak kësaj afere.
Kërcënimet në drejtim të gazetarit, janë të formave të ndryshme. Ato janë bërë së pari në mënyrë indirekte, nëpërmjet postës elektronike dhe më pas edhe në mënyrë të drejtpërdrejtë.
Lidhur me këto kërcënime, gazetari u është drejtuar organeve kompetente.
Pavarësisht kërcënimeve dhe shantazheve, thuhet në një njoftim të stafikt të “Të Paekspozuarit”, emisioni do të vijojë të kryejë detyrën dhe misionin e vet në interes të publikut.

Rakipi 2