I bie në kokë tavani tualetit, plagoset rëndë studentja në “Qytetin Studenti”

Teksa studentët në protestë kërkojnë kushte dhe qeveria flet për dialog, në konviktet e Qytet Studentit në Tiranë vijon të konsumohet një dramë e madhe.
Në njërën nga godinat e vajzave në Qytettin Studenti, një pjesë e mirë e tavanit në dushet kolektive ka rënë duke goditur dhe një studente në kokë e shpatulla. E reja ka marrë madje dhe fraktura.
Videon dhe denoncimin e ka bërë publike vetë një studente që jeton në këto konvikte.
“Ndërkohë sot në konviktin e vajzave në Qytetin Studenti ra një pjesë e suvasë së tavanit të dusheve. Një nder vajzat mori fraktura në shpatull dhe në kokë. Po ju dërgoj një video . Anonim tlt”m shkruan ajo.

111