Bora mbulon Kukësin, akset problematike në Veri

Që prej orës 14:00 të mesditës së sotme, i gjithë qarku i Kukësit është përfshirë nga reshjet e borës me intensitet të lartë. Lartësia e saj në qytetin Kukësit është 15 cm, në Krumë 12 cm ndërsa në Bajram Curri 30 cm. Valbone 45 cm. Edhe për shkak të temperaturave nën zero problemet e para janë shfaqur në qarkullimin e mjeteve.
Sipas informacionet e fundit nga Kryepleq të fshatrave të ndryshëm të qarkut të Kukësit këto janë akset problematike…
Kukës – Ura Topojanit e hapur vende-vende me vështirësi
Ura Topojanit – Shishtavec e bllokuar
Ura Topojanit – Novosej e bllokuar
Ura Topojanit – Kollovoz e bllokuar
Ura Topojanit- Shtreze e bllokuar
Ura Topojanit – Cernaleve e bllokuar
Ura Topojanit – Oreshke e bllokuar
Ura Topojanit- Brekij e bllokuar
Ura Topojanit – Turaj e Bllokuar
Ura e Topojanit – Nimçe e bllokuar
Ura Topojanit – Topojan e bllokuar
Fush-Dugagjin – Surroj e bllokuar
Kukes – Bushtrice e hapur, ende vende me vështirësi
Kukes – Diber me vështirësi dhe zinxhire
Kukes – Has e hapur
Has – Bajram Curr me vështirësi dhe Zinxhire
Rreshen – Morine ( rruga e Kombit) e hapur po punohet me 14 borpastruese dhe 40 punonjës ne gatishmëri .
Policia Rrugore këshillon të gjithë drejtuesit e mjeteve, të kenë goma dimërore dhe zinxhirë.