Kush janë “ushtarët” e Veliajt që po sabotojnë protestën e studentëve

Protesta e sotme e studentëve po kthehet më shumë në një luftë klanesh brenda PS-së se sa një protestë për të drejtat reale të studentëve.
Që pasditen e djeshme u paralajmërua se protesta e sotme ishte një protestë bolshevike që do të udhëhiqej nga njerëzit e Erion Veliajt. Dhe kjo gjë po vërtetohet në çdo moment që po kalon.
Një nga personat që është në protestë dhe doli kundër pranimit të banorëve të Unazës re është Luis Kasneci, një pjesëtar i ‘kolonave’ të Erion Veliajt.
Në foto shikoni Luis Kasnecin, i cili nga aktivistët kryesorë që i dolën kundër banorëve të Unazës së Re, duke pretenduar se ishte një protestë politike.
Ndërkohë, ministrja e Arsimit Lindita Nikolla ka bërë tentativën e parë që të takonte studentët protestues. Por sapo ajo është parë aty, studentët kanë reaguar duke e larguar, duke iu drejtuar se nuk do të ketë negociata.
Reagimi i tyre ka qenë në bllok dhe ajo të largohet.
Janë njerëzit e Arlind Qorrit të cilët janë pozicionuar sot në hyrje të ministrisë në koordinim me Lindita Nikollën e cila doli ti takonte studentët, por ajo është refuzuar menjëherë nga studentët.

auto 64dsg4g1544273813

auto 1df1g1544273813