Video e protestës madhështore të studentëve të Universitetit të Elbasanit që e çensuruan mediat!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar një video të protestës madhështore të studentëve të Elbasasnit e cila u çensurua nga mediat me urdhër të Ramës. Berisha ka publikuar edhe emsazhin e një studenti nga Elbasani, i cili i ka dërguar edhe videon.
Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha
Protesta madheshtore antiqeveritare e studenteve te universitetit te Elbasanit qe e çensuruan mediat!
Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e studentit dixhital! sb
Përshëndetje! Ju lutem nqs ka mundësi publikojini këto pamje, pasi ky është realiteti në qytetin e Elbasanit në ditën e sotme dhe jo ato që transmetojnë mediat dhe duket sikur e bejne qëllimisht duke transmetuar momente të kapura me pak student por realiteti është tek kjo video të gjithë studentët duike reaguar ndaj kësaj qeverie.

sb

Protesta madheshtore antiqeveritare e studenteve te universitetit te Elbasanit qe e çensuruan mediat!Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e studentit dixhital! sbPërshëndetje! Ju lutem nqs ka mundësi publikojini këto pamje, pasi ky është realiteti në qytetin e Elbasanit në ditën e sotme dhe jo ato që transmetojnë mediat dhe duket sikur e bejne qëllimisht duke transmetuar momente të kapura me pak student por realiteti është tek kjo video të gjithë studentët duike reaguar ndaj kësaj qeverie.

Gepostet von Sali Berisha am Donnerstag, 6. Dezember 2018