Nesër protestë e madhe, studentët publikojnë axhendën!

Studentët kanë paralajmëruar një tjetër protestë të madhe ditën e nesërme nga Ministria e Arsimit para kryeministrisë. Ata kanë publikuar sot dhe axhendën se nga do të nisen, për t’u bashkuar në fund të gjithë para kryeministrisë në orën 10:00.
Studentët janë shprehur qartë se nuk kanë ndërmend të tërhiqen nga kërkesat e tyre që është ajo për arsim falas dhe kushte më të mira mësimdhënieje.
Këto janë kërkesat e studentëve drejtuar Ramës:
Arsim Falas…
Kushte më të mira mësimdhënieje.
Kushte më të mira në konvikt.
Kujtojmë që ditën e stome studentët arritën që të detyrojnë ministren Nikolla që të tërheqë mbrapsht VKM-në e cila detyronte studentët që të paguanin tarifë shtesë për provimet.

mijeraaaa