Edhe studentët në protestë, bojkotohet mësimi tek Inxhinieria

Studentët e Inxhinierisë kanë bojkotuar mësimin dhe po firmosin peticionin kundër tarifës për provimet që jepen me kredite.
Studentët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës të cilët janë vetëorganizuar dhe kanë bojkotuar mësimin pasi kërkojnë plotësimin e tre pikave:
1. Heqjen e pagesës për kredite të provimeve të mbartura
2.Shtyrjen e afatit të pagesës vjetore
3.Bërjen e pagesës me këste
Lëvizja Për Universitetin dhe aktivistë të saj i janë bashkuar dhe solidarizohen me kërkesat e tyre, pasi universiteti duhet të jetë në bazë të meritës dhe jo parave. Universiteti banohet nga studentët, prandaj studentët duhet të vendosin!

protesta