Nis heqja e shtyllave të ndriçimit tek “Astiri”, banorët e revoltuar nisen drejt ish-sheshit “Shqiponja”

Punonjësit e ARRSH-së kanë nisur heqjen e shtyllave të ndriçimit në zonën e Astirit. Kjo ka sjellë acarimin e banorëve të cilët mbeten të vendosur për të mos lejuar të vazhdojnë punën grupet e vlerësimit të dërguara në terren.
Gazetarja e ‘Fax News’ Mirilda Tili raportoi nga vendngjarja se banorët janë nisur drejt ish-sheshit Shqiponja ku një grup pune po kryen matje.
“Banorët janë të vendosr që të mbrojnë shtëpitë e tyre dhe në komunikim që kemi patur me ta janë shumë të tensionuar dhe nuk pranojnë asnjë veprim nga qeveria në Unazën e Re pa u dëmshpërblyer.
Aktualisht që flasim banorët po shkojnë drejt ish-sheshit Shqiponja, duke qenë se janë atje është një tjetër grup që po bën matje. Nuk ka patur konfrontime fizike por komunikim të acaruar”, tha gazetarja e Fax News.

shtyllat