Ja si bastardi që është tek Unaza me fadromë mashtroi për legalizimet

Kryetari i Grupit të lSI, Petrit Vasili ka publikuar sot dy video me premtime të qarta të kryeministrit Edi Rama gjatë fushatës elektorale për legalizimin e banesave, ku Rama shprehet se shtëpia është e djersës dhe gjakut.
Vasili ka zgjedhur si video të dytë atë ku Rama bën të njëjtin premtim vetëm për të rrëmbyer votat, por me theks edhe më fortë; ‘shtëpitë e ndërtuara pa leje edhe Enver Hoxha të ngrihet nga varri, nuk shemben!”.
‘Ndërkohë, – komentoi Vasili, – ky jo si Enveri i ri, por ky si bastardi i ri, ndodhet tek Unaza e Re me fadromë në dorë për të shembur banesat. Ai ka dërguar naziskinët e rinj që t’u vënë kryqin e kuq si hebrenjve tek dera. Dhe gjithçka që e ka pjellë këtë, bushtra e të gjitha të këqiajve, është ai 40 milionësh eurosh”.

auto Screenshot 151543229690