Asensio: Dua të ndihem i rëndësishëm te Real Madrid

Marco Asensio thotë se kërkon të ndihet më i rëndësishëm te Real Madrid. Sulmuesi spanjoll këtë sezon nuk ka treguar vazhdimësi teksa Los Blancos kanë vuajtur shumë.
Këtë javë, Asensio u shpreh se kishte liderë të tjerë në skuadër, lojtarë me më tepër eksperiencë, por tani thotë se klubi duhet të tregojë më tepër besim tek ai.
“Jam akoma i ri, ka lojtarë të tjerë që duhet të udhëheqin ekipin,” shprehet ai.
“Dua të bëj një kontribut më të madh për klubin, të ndihem më i rëndësishëm dhe gjithashtu të kem vetëbesimin e duhur në mënyrë që klubi të më japë më tepër përgjegjësi.
“Ndonjëherë ndjej shumë presion. Kur bën një ndeshje të mirë, je më i madhi. Dhe kur shënon gol të bukur, njerëzit fillojnë të kritikojnë.
“Ky muaj i keq nuk më ka ndryshuar mënyrën se si mendoj dhe e di se kemi aftësinë për të përmbysur situatën”.